CAS in Blockchain

The University of Zurich is offering a new CAS in Blockchain starting in the spring semester of 2019. The program is aimed at professional practitioners with basic knowledge of informatics, business, economics and law who want to receive an in-depth insight into the various facets of blockchain technologies. The objectives of the CAS are to provide participants with:

• a scientifically substantiated assessment of the potential and limitations of blockchain technologies,
  • the technical, economic and legal tools to start their own blockchain project,
  • an insight into state-of-the-art technologies and future developments in the area of blockchain.

The program will be conducted in English and will last 10 days.

An information event on the CAS in Blockchain will be held on 5 February 2019. The registration deadline for the first round in spring semester 2019 is 20 February 2019.

For more information, please read the flyer (PDF, 195 KB) or visit the program’s website.

***********************************************************************************************************************************

Ab dem Frühjahr 2019 bietet die Universität Zürich neu einen CAS in Blockchain an. Der CAS richtet sich an interessierte Praktikerinnen und Praktiker mit Grundkenntnissen in Informatik, Betriebswirtschaft, Ökonomie und Recht, die einen fundierten Einblick in die verschiedenen Facetten von Blockchain-Technologien erhalten möchten. Ziele des CAS in Blockchain sind, den Teilnehmenden

• eine wissenschaftlich fundierte Abschätzung des Potenzials und der Grenzen von Blockchain-Technologien zu geben,
  • das technische, ökonomische und juristische Rüstzeug zum Start eines eigenen Blockchain-Projekts zu vermitteln,
  • einen Einblick in den State-of-the-Art und zukünftige Entwicklungen von Blockchain zu verschaffen.

Der Studiengang wird auf Englisch durchgeführt und dauert 10 Kurstage.

Am 5. Februar 2019 findet eine Informationsveranstaltung zum CAS in Blockchain statt. Anmeldeschluss für die erste Durchführung im FS19 ist der 20. Februar 2019.

Weitere Informationen finden Sie im Flyer (PDF, 195 KB) oder auf der Webseite des Programms.