New Executive MBA: Management in the Digital Age

The University of Zurich is offering a new Executive MBA starting in the fall semester of 2019, focusing on the challenges facing management in the digital age. The program will be conducted entirely in English and will last approximately 15 months. The first round will start on 21 October 2019, registration deadline is 30 September 2019.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Die Universität Zürich bietet ab dem Herbstsemester 2019 einen neuen Executive MBA an, dessen Fokus auf die Herausforderungen ans Management im digitalen Zeitalter gelegt ist. Das Programm wird vollständig in englischer Sprache durchgeführt und dauert rund 15 Monate. Der erste Durchgang startet am 21. Oktober 2019, Anmeldefrist ist der 30. September 2019.